ADAPOST CANIN BREASTA
SALUBRITATE CRAIOVA
   Prima pagina      InformatiiStimatii nostri vizitatori,


Va informam ca avand in vedere prevederile Hotararii Guvernului nr. 1130/22.10.2021, precum si tinand cont de dispozitiile Ordinului ministrului sanatatii nr. 2282/2021, accesul in aceasta incinta va fi permis numai cu respectarea urmatoarelor reguli:

-> purtarea mastii de protectie astfel încât să acopere nasul și gura;
-> efectuarea triajului epidemiologic;
-> dezinfectarea mainilor;
-> prezentarea dovezii vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare (dovada va fi facuta cu certificatul verde, se va scana codul QR)
-> prezentarea unui rezultatul negativ al unui test RTPCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore;
-> prezentarea unui rezultat negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore,
-> prezentarea dovezii trecerii prin boala, respectiv faptul ca persoana in cauza se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. (dovada va fi facuta cu certificatul verde, se va scana codul QR)
In aceste vremuri dificile avem toata increderea ca veti manifesta intelegere si responsabilitate fata de masurile de precautie impuse.
Va multumim!